Hoppa till innehåll

Kom och hör om framtiden för den cirkulära ekonomin i Finland på våra webbinarier i december 

Framtiden skapas idag. Delta i webbinarier som arrangeras av Kompetenscentret för cirkulär ekonomi och Kiertotalous-AMK i december, där du får information om de senaste nyheterna om projekten och deras framtidsvisioner. 

I december ordnar vi två webbinarier i samarbete med projektet Kiertotalous-AMK. Under webbinarierna får du en uppfattning om projektens senaste nyheter och deras ambitioner för framtiden.  

Syftet med projekten är att utveckla finländsk expertis inom cirkulär ekonomi och att möjliggöra möten mellan experter, företag och den akademiska världen så att yrkeshögskolorna ses som starka främjare av cirkulär ekonomi både i Finland och globalt. Tillsammans kommer vi att skapa de framtidsmänniskor som har modet att förändra världen.  

Målet med kompetenscentret för cirkulär ekonomi är att vara världens bästa främjare av kunnande och innovation inom cirkulär ekonomi, som samlar alla de cirkulära ekonomitjänster som finska yrkeshögskolor erbjuder under ett och samma tak. Kompetenscentret för cirkulär ekonomi, som öppnar i juni 2023, kommer att påskynda hållbar affärstillväxt och ge högskolorna möjligheten att bli synliga ledare på området.  

Webbinarierna i december hålls den 13.12.2022 kl 15-16 (på finska och engelska) och den 15.12.2022 kl 15-16 (på finska och svenska). Du kan anmäla dig till webbinarierna via länkarna nedan:  

https://link.webropolsurveys.com/S/45E4ACBE6B96A80E (på finska och engelska) 
https://link.webropolsurveys.com/S/CA1F038D22ECDFCA (på finska och svenska)