Hoppa till innehåll

Kompetenscenter för cirkulär ekonomi

Det stöd som företagen behöver för att utveckla en cirkulär ekonomi är oklart och har tydliga regionala skillnader. Ett av de viktigaste målen för detta samarbetsprojekt är att skapa en enda servicepunkt för företag, där alla de tjänster som yrkeshögskolorna erbjuder för att främja övergången till cirkulär ekonomi kan hittas.

Vi vill erbjuda företagen information om den cirkulära ekonomins möjligheter redan innan det officiella öppnandet av kompetenscentret. Du kan tipsa oss om artiklar, bloggar, evenemang eller undersökningar som har varit användbara för dig när du har identifierat möjligheter för cirkulär ekonomi.

Upprättandet av det nationella kompetenscentret för cirkulär ekonomi är ett gemensamt utvecklingsprojekt för tre finska yrkeshögskolor. Projektet genomförs av yrkeshögskolorna Haaga-Helia, JAMK och Novia.

Ett nationellt kompetenscentrum för cirkulär ekonomi främjar lönsam företagstillväxt genom nya affärsmodeller för cirkulär ekonomi och hållbar utveckling. Här samlas också de senaste trenderna inom området, den senaste forskningen och naturligtvis experter och tjänster. Kompetenscentrets tjänster för cirkulär ekonomi kommer att öppnas i juni 2023.

Kontakta oss

Vill du vara en del av ett kompetenssnätverk för cirkulär ekonomi eller delta i uppbyggnaden av ett kompetenscenter? Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Samarbete medför styrka!

Återvinn dina cirkulära handlingar

Har du redan lagt märke till nya, insiktsfulla handlingar inom cirkulär ekonomi? Eller har du själv tagit nya steg i den cirkulära ekonomin? Låt oss veta och få det gemensamma bästa att cirkulera!