Siirry suoraan sisältöön

Kiertotalousosaamiskeskuksen työpajat maalis- ja huhtikuussa 2023

Aurinkopaneeleja ja teksti: Haluaako yrityksesi säästää sähkölaskuissa ja siirtyä uusiutuvaan energiaan?

Kiertotalousosaamiskeskus järjestää yrityksille ja sidosryhmille kolme työpajaa kevään aikana. Työpajat pidetään YH Novian tiloissa osoitteessa Henrikinkatu 7, Turku,  mutta osallistuminen etänä on myös mahdollista. Lue alta lisää työpajojen sisällöstä ja ilmoittautumisesta!

1.3. klo 13-16  Energiaratkaisut ja kannattavuus

Työpajassa kuullaan uutta aurinkosähköratkaisuista, vaihdetaan kokemuksia energiansäästöistä ja keskustellaan hajautetun energiantuotannon tuomista mahdollisuuksista. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Kieli on osallistujista riippuen ruotsi ja suomi. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 26.2. mennessä fredrik.strandberg@novia.fi

15.3. klo 9 – 12 Logistiikkaratkaisut saaristossa

Työpajassa innovoidaan yhdessä, miten yhdistää nykyiset resurssit alustatalouden avulla uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseksi muun muassa kierrätyksen saralla. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 12.3. mennessä kim.friman@novia.fi

20.4. klo 13 – 16 Kiertotalous terveydenhuollossa

Työpajassa terveydenhuollon eri toimijat esittelevät ratkaisujaan kiertotalouden saralla ja pohtivat yhdessä, miten kiertotaloutta voisi edelleen edistää alalla. Lisätietoja ja ilmoittautumiset 17.4. mennessä Emilia.kielo-viljamaa@novia.fi