Siirry suoraan sisältöön

Kalenterissa tilaa? Tule kuulemaan korkeakoulujen yhteisestä kiertotalouden osaamiskeskuksesta ja sen suomista mahdollisuuksista

Kiertotalousosaamiskeskus infotilaisuus

Tulevaisuus tehdään tänään. Tule mukaan yhdessä Kiertotalous-AMK:n kanssa järjestämäämme infotilaisuuteen, jossa saat tietoa tulevasta kansallisesta kiertotalouden osaamiskeskuksestamme.

Onko kalenterissasi tilaa? Tule infotilaisuuteemme kuulemaan korkeakoulujen yhteisestä kiertotalouden osaamiskeskuksesta ja sen suomista mahdollisuuksista. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun luotsaama Climate & Circular Economy Factory – hanke järjestää joulukuussa neljä infotilaisuutta yhdessä Kiertotalous-AMK:n kanssa.

Infotilaisuuksissamme pääset jyvälle kunnianhimoisista tavoitteistamme rakentaa Suomeen maailman paras kiertotalouden osaamisen ja innovaatioiden edistäjä, joka yhdistää kaikkien suomalaisten ammattikorkeakoulujen tarjoamat kiertotalouspalvelut saman katon alle.

Haluamme yhdessä tuoda asiantuntijuuden, yritykset ja opetuksen saman pöydän ääreen vauhdittamaan suomalaisyritysten kestävää kasvua. Samalla haluamme tarjota ammattikorkeakouluille mahdollisuuden päästä näkyvästi edelläkävijöiden joukkoon. Tule mukaan luomaan tulevaisuuden tekijöitä, joilla on rohkeutta muuttaa maailmaa!

Tietoa infotilaisuuksista

Joulukuun infotilaisuudet järjestetään 13.12.2022 (suomi / englanti) klo 15–16 sekä 15.12.2022 klo 15–16 (suomi / ruotsi). Huomioithan, että tilaisuudet ovat tarkoitettu vain suomalaisten korkeakoulujen henkilökunnalle. Ilmoittaudu mukaan alapuolella olevien linkkien kautta:

Avainsanat: