Siirry suoraan sisältöön

Webinaari 14.12. – Boostia kiertotaloudesta pk-yrityksille!

Boostia kiertotaloudesta pk yrityksille

Webinaarissa kuulet, miten Varustelekalla toteutetaan kiertotaloutta ja saat ideoita, kuinka voisit hyödyntää kiertotaloutta omassa yrityksessäsi. Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm kertoo, miksi yrityksessä on todettu muun muassa se, ettei kiertotaloudessa kannata keskittyä käytettyjen tekstiilien materiaalin kierrättämiseen. Pääpuhujan lisäksi POLKU 2.0 -hankkeen asiantuntijat kertovat webinaarissa, miten voit kehittää osaamistasi kiertotaloudesta.

Webinaari järjestetään 14.12. klo 15:00-16:15 Zoom-alustalla. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Ilmoittautuneille lähetään osallistumislinkki ennen tapahtumaa.

Tämä webinaari toimii avauksena ja orientaationa Miten siirtyä kiertotalouteen? -koulutukseen, joka toteutetaan tammi-helmikuussa 2023. 17 tunnin mittainen koulutus laajentaa ymmärrystäsi kiertotaloudesta ja tarjoaa mahdollisuuden syventyä, pohtia ja kehittää toimintatapoja omassa yrityksessä.

Koulutuksessa käsitellään muun muassa raaka-aineisiin liittyvää riskienhallintaa, liiketoimintamallien kehittämistä, aitoja yritysesimerkkejä kiertotalouden soveltamisesta, yhteistyöverkostojen rakentamista ja rahoitusmahdollisuuksia sekä vastuullisuusviestintää.

Maksuton koulutus järjestetään Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Korpilahdella. Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu mukaan.

Webinaari ja koulutus toteutetaan POLKU 2.0 -nimisessä hankkeessa. Toteuttajina toimivat Jyväskylän yliopisto, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ja Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto POKE.  Hankkeen päärahoittaja on Euroopan Unionin Euroopan sosiaalirahasto (ESR). Rahoittavana viranomaisena toimii Keski-Suomen ELY-keskus. Myös Jyväskylän, Jämsän, Äänekosken ja Saarijärven kunnat sekä UPM-Kymmene Oyj rahoittavat hanketta.