Siirry suoraan sisältöön

Tule kuulemaan kiertotalouden tulevaisuudesta Suomessa joulukuun webinaareihimme

Tulevaisuuden osaamiskeskus

Tulevaisuus tehdään tänään. Tule mukaan Kiertotalousosaamiskeskuksen ja Kiertotalous-AMK:n joulukuussa järjestettäviin webinaareihin, joissa saat tietoa hankkeiden viimeisimmistä kuulumisista sekä niiden tulevaisuuden visioista.

Järjestämme joulukuussa kaksi webinaaria, jotka toteutetaan yhdessä Kiertotalous-AMK -hankkeen kanssa. Webinaareissa saat tietoa hankkeiden viimeisimmistä kuulumisista sekä niiden kunnianhimoisista tavoitteista tulevaisuuteen liittyen.

Hankkeet pyrkivät kehittämään suomalaista kiertotalousosaamista ja mahdollistamaan asiantuntijoiden, yritysten ja opinahjojen kohtaaminen siten, että ammattikorkeakoulut tunnistettaisiin vahvoina kiertotalouden edistäjinä niin Suomessa kuin maailmallakin. Tulemme yhdessä luomaan tulevaisuuden tekijöitä, joilla on rohkeutta muuttaa maailmaa. 

Kiertotalouden osaamiskeskuksen tavoitteena on olla maailman paras kiertotalouden osaamisen ja innovaatioiden edistäjä, joka yhdistää kaikki suomalaisten ammattikorkeakoulujen tarjoamat kiertotalouspalvelut saman katon alle. Kesäkuussa 2023 avautuva kiertotalousosaamiskeskuksen palvelutarjonta tulee vauhdittamaan yritysten kestävää kasvua ja tarjoamaan korkeakouluille mahdollisuuden päästä näkyvästi edelläkävijöiden joukkoon.

Joulukuun webinaarit järjestetään 13.12.2022 klo 15-16 (suomeksi ja englanniksi) sekä 15.12.2022 klo 15-16 (suomeksi ja ruotsiksi). Voit ilmoittautua webinaareihin alla olevien linkkien kautta: