Siirry suoraan sisältöön

Yrityksille maksutonta verkkokoulutusta rakentamisen kiertotalouteen

Henkilö rakennuksen edessä

Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKO tarjoaa rakennusalan yrityksille ja opiskelijoille maksuttoman verkkokoulutuksen rakentamisen hiilineutraalin kiertotalouden perustiedoista.

RAKI- koulutus tarkastelee rakennettua ympäristöä ja rakentamisen aiheuttamia päästöjä, ja niitä mahdollisuuksia ja keinoja, joita alalla on olemassa päästöjen hillitsemiseksi. 

Pelillisyyttä ja vuorovaikutteisuutta hyödyntävä verkkokoulutus osoittaa käytännönläheisesti, mitä kiertotalous tarkoittaa rakentamisessa.

Koulutuksessa käydään läpi mm. nykyistä ja tulevaa lainsäädäntöä, erilaisia ohjauskeinoja ja mittareita, rakennusvaiheessa tehtäviä valintoja, sekä keinoja, joilla vaikutetaan rakennuksen energiankäyttöön sen elinkaaren eri vaiheissa.

Koulutus muodostuu kuudesta moduulista, jotka voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä. Kokonaiskestoltaan koulutus on noin 2,5 tuntia, mutta sen voi halutessaan keskeyttää välillä ja jatkaa opiskelua myöhemmin.

Jos kaipaat kattavaa ja konkreettista rakennusalan kiertotalouden tietopakettia, niin RAKI- koulutus vastaa juuri tähän tarpeeseen! Käy tutustumassa koulutukseen osoitteessa www.rakikoulutus.fi.

Verkkokoulutus on yksi neljästä Sitran rahoittamasta kiertotalouden koulutuspilotista.