Siirry suoraan sisältöön

Uusiouutiset tarjoaa yrityksille ajankohtaista tietoa kiertotaloudesta

Uusiouutisten kansilehti 3/2022

Uusiouutisten nettisivuilta ja printtilehdestä löytyy kiertotaloudesta kiinnostuneille monipuolisesti ajankohtaista tietoa mm. aiheeseen liittyvistä tapahtumista.

Sivuilta löytyvät artikkelit ja blogikirjoitukset valottavat kiertotalouden uusimpia ilmiöitä, joiden avulla yritykset voivat seurata kiertotalouteen liittyvää kehitystä esimerkiksi lainsäädännön ja investointien saralla.

Lehti ja osa sivuston artikkeleista on maksullisia, mutta suuri osa sivulta löytyvästä materiaalista on vapaasti hyödynnettävissä. Tapahtumalistaus on erityisen kätevä paikka löytää kiertotalouteen liittyviä tilaisuuksia yhdestä paikasta! Uusiouutisilla on myös maksuton n. kerran kuussa ilmestyvä sähköinen uutiskirje, joka koostaa ytimekkäästi kiertotalouden ja jätehuollon ajankohtaiset uutiset.

Uusiouutiset on Suomen ensimmäinen kiertotalouden erikoislehti. Lehteä kustantaa kiertotalous- ja liiketoiminta-alalla toimivien suomalaisten yksityishenkilöiden omistama, Kempulssi-konserniin kuuluva Suomen Ammattimedia SUOMA Oy. Vuonna 1989 perustettu Uusiouutiset on riippumaton ja journalistisesti toimitettu, alan vakiintunut ja arvostettu ammatti- ja erikoislehti. Lehti kuuluu Aikakauslehtien Liittoon ja sitä sitovat journalistin ohjeet.