Siirry suoraan sisältöön

Työkaluja kiertotalousliiketoiminnan kehittämiseen!

Työkalu kädessä

Joko tiedät mistä kiertotalousmuutos kannattaa aloittaa?

Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista – työkirjassa on runsaasti vinkkejä ja käytännön työkaluja yrityksille mm. toimintaympäristön muutosten tunnistamiseen, uusien liiketoimintamallien suunnitteluun ja muutoksen edellyttämien kyvykkyyksien arviointiin!

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra ja Deloitte ovat laatineet yrityksille käsikirjan kiertotalousliiketoiminnan kehittämiseen. Käsikirja on kaikkien toimialojen käytönnon opas, joka sisältää tietoa, esimerkkejä ja käytännön työkaluja kiertotalousmuutoksen toteuttamiseen.

Käsikirja on suunnattu yrityksille, jotka haluavat erottua kilpailijoistaan, vastata paremmin asiakkaiden ja muiden sidosryhmien odotuksiin sekä tuottaa enemmän lisäarvoa vähemmillä resursseilla.

Lue lisää ja lataa julkaisu itsellesi: Kestävää kasvua kiertotalouden liiketoimintamalleista – Sitra

Avainsanat: